Internet in Nijmegen

Zakelijk Internet in Nijmegen en omstreken, altijd de beste keuze voor uw organisatie

Postcodecheck Online

Internet

Zakelijk Internet via Glasvezel

Voicedata levert zakelijk glasvezel via alle mogelijke netwerken. KPN, Eurofiber, TELE2, Cogas en vrijwel alle initiatieven. Dit resulteert altijd in de best mogelijke oplossing tegen de scherpst mogelijke prijs. Glasvezel via Fiber-to-the-home is mogelijk op het KPN/Reggefiber en Caiway netwerk. Op deze locaties levert Voicedata zakelijk glasvezel met een vast IP-adres en zakelijk SLA al vanaf €39,95 excl. BTW per maand. Over zakelijk glasvezel van Voicedata kunnen veel diensten worden gerouteerd. Back-up, opslag of andere applicaties in de cloud kunnen rechtstreeks gekoppeld worden omdat wij in meerdere datacenters actief zijn.

Internet via koper

Een tweede Core business van Voicedata naast telefonie is internet. Voor bedrijven is het ideaal en voor hen ook de beste oplossing om zowel telefonie als internet bij dezelfde provider af te nemen. Wanneer u dit doet kunnen beide diensten op elkaar ingepast worden en is de kans op problemen minder dan wanneer de diensten bij twee verschillende providers worden afgenomen.

Wanneer u internet via koper afneemt bij Voicedata zorgen wij ervoor dat u een eigen IP-adres krijgt, en geniet u van een snelle oplevering van de dienst. Wanneer u beschikt voor meerdere vestigingen is dit voor Voicedata geen probleem. Wij regelen de onderlinge koppeling tussen de verschillende locaties.

Postcodecheck

Vul uw postcode, huisnummer en e-mailadres in en u ontvang zo spoedig mogelijk een e-mail met daarin alle internetverbindingen die bij u op locatie leverbaar zijn, inclusief prijzen.

Heeft u vragen? Neem gerust contact op

Meer informatie