VoIP in Nijmegen

VoIP telefonie voor uw bedrijf of organisatie, hosted telefonie vanuit de cloud of via SIP op uw huidige centrale

Hosted VoIP | SIP Trunk

VoIP

VoIP in Nijmegen

Voice-over-IP staat voor bellen via het internet en is inmiddels standaard in de telecommarkt. Voicedata is op dit gebied de specialist van Nederland. De Voice-over-IP oplossing van Voicedata biedt uw organisatie flexibiliteit, schaalbaarheid en grote besparingen ten opzichte van ISDN.

Wij hebben aparte oplossingen voor zowel ZZP, MKB en grootzakelijk. Voor ZZP en MKB bieden wij u een Voice-over-IP die een vaste prijs per user met veel functionaliteiten en maandelijks opzegbare termijnen waardoor u altijd goedkoper uit bent dan met een traditionele telefonieoplossing. Daarnaast is er voor ZZP en MKB een vast-mobiel integratie waardoor uw mobiele telefonie onderdeel wordt van de telefooncentrale. Hiermee belt u alsnog onderling gratis en vallen de onderlinge belkosten weg.

Voor Grootzakelijk bieden wij u een oplossing die kosten- en tijdbesparend is. Daarnaast is de bereikbaarheid van de gehele organisatie een belangrijk punt. Daarom zorgen wij voor rechtstreekse bereikbaarheid tussen afdelingen, personen en vestigingen. Wij richten voor u het juiste nummerplan en de gewenste configuratie in.

Graag informeren wij u over de mogelijkheden op gebied van telefonie!

Ontvang geheel vrijblijvend meer informatie

Hosted VoIP

Voicedata heeft voor haar Hosted VoIP oplossing haar eigen dienst ontwikkeld genaamd Managed Voice. Zodat wij het beheer geheel in eigen hand hebben en uw optimale service kunnen bieden. Met Managed Voice heeft u een telefooncentrale in de Cloud die is aangesloten op het telefonienetwerk van Voicedata. Deze Managed Voice oplossing is er al vanaf 8,- euro per maand. Daarbij krijgt u veel (standaard) functionaliteiten, daarnaast is er nog de mogelijkheid om addtionele functionaliteiten aan te schafffen. Managed Voice is een betrouwbare, flexibele telefooncentrale die u binnen uw organisatie veel voordelen biedt.

SIP-trunk

Wanneer u in uw bedrijf nog een fysieke telefooncentrale gebruikt en hier gebruik van wil blijven maken is de SIP-Trunk dienst van Voicedata een perfecte oplossing voor u. Met de SIP-Trunk oplossing van Voicedata wordt uw telefooncentrale aangesloten door middel van Trunks op het telefonienetwerk van Voicedata. Waardoor de telefoongesprekken voortaan via het internet lopen. Het grootste voordeel van bellen via het internet is de besparing op het gebied van gesprekskosten. Hierop zal uw onderneming aanzienlijk besparen. U behoudt met de SIP-Trunk alsnog de functionaliteiten van uw eigen telefooncentrale en ook uw telefoon- en faxnummers.

Enkele voordelen van de SIP-Trunk oplossing:

  • Enorme kostenbesparing op maandelijks abonnement
  • Betalen per beschikbare lijn
  • Gratis koppeling telefoonnummers
  • Gratis onderling bellen

Heeft u vragen? Neem gerust contact op

Meer informatie