Office 365 Enschede

Office 365

Office 365 is de nieuwe manier van werken met bekende kantoorapplicaties als Word, Excel, Outlook vanuit de cloud. Door het effectief inrichten van een Office 365 omgeving is het niet meer nodig lokaal een mailserver te draaien of ieder jaar licenties aan te schaffen voor uw office pakket.

Naast een perfecte e-mailoplossing met back-up in de cloud maakt u snel gebruik van allerlei extra applicaties als OneDrive, Skype, Microsoft Teams en alle overige Office 365 Webapps. U bent niet meer afhankelijk van uw locatie, zodra u internetverbinding heeft kunt u bij al uw e-mail, documenten en overige bestanden via Office 365.

Office 365 licenties

Office 365 is een clouddienst af te nemen in een prijs per user per maand.
Het MKB kan prima uit de voeten met de Business propositie, grootzakelijk zal kiezen voor een Enterprise licentie. Uiteraard kunnen wij geheel vrijblijvend een advies geven over het kiezen van een passend abonnement.

Office 365 & Skype 4 Business

Skype 4 Business wordt standaard geleverd bij een Office 365 Business Premium licentie. Skype4Business is de communicatie-oplossing voor de toekomst. Skype is een softphone, messenger, videoconferencing applicatie die ervoor zorgt dat bedrijven intern en extern optimaal kunnen communiceren.

Voicedata biedt de unieke mogelijkheid om uw telefonie te vervangen voor Skype4Business zonder hoge investeringen wat tot voor kort nodig was. Voor een aanvullende fee per user per maand kunt u uw telefonieoplossing volledig vervangen door Skype4Business.

Geen toestel meer op uw bureau, naadloze integratie met hosted voip en een optimale vast-mobiel integratie. Skype4Business vanuit de cloud met alle bekende telefooncentralefunctionaliteiten zijn beschikbaar vanaf €15,00 per user per maand.

Heeft u vragen? Neem gerust contact op

Meer informatie